Skip to content Skip to footer

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                 Θεσσαλονίκη29-12-2011

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                                                  Α. Π. 1448

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΗΜΩΝ

ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τ.Θ. 30505 – Τ.Κ. 562 10

Ε Υ Ο Σ Μ Ο Σ

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ

«ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ, ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 70.528,20 ΕΥΡΩ,ΜΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ»

 

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εργασία «Αποκομιδή απορριμμάτων του Κοιμητηρίου, προϋπολογισμού 70.528,20 ευρώ,με πρόχειρο διαγωνισμό».

Οι φάκελοι των προσφορών μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα κατατίθενται στο κτίριο διοίκησης του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται στα Κοιμητήρια της Δυτικής Θεσσαλονίκης, στον Εύοσμο και ενώπιον της Επιτροπής του διαγωνισμού την Τρίτη 10-1-2012 και από ώρα 11.00΄ έως 12.00΄.

Οι προσφορές μπορεί να αποστέλλονται με οποιοδήποτε τρόπο, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα περιέρχονται στο Σύνδεσμο μέχρι την προηγούμενη ημέρα από τη διενέργεια του πρόχειρου διαγωνισμού.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, που ασκούν δραστηριότητα σχετική με το αντικείμενο της εργασίας.

Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται σε ποσοστό 5%, χωρίς το Φ.Π.Α. επί της καθαρής προϋπολογισθείσας αξίας, δηλαδή δύο χιλιάδες και οκτακόσια εξήντα επτά ευρώ (2.867,00 €).

Η παροχή θα κατακυρωθεί σε συμμετέχοντα με τη χαμηλότερη τιμή, εφόσον η προσφορά του πληροί τις προδιαγραφές και τους όρους του διαγωνισμού.

Πληροφορίες για το διαγωνισμό παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλ.:2310-778661, 66. Αρμόδιος υπάλληλος: Μπαλλής Μιχάλης.

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου

Ισαακίδη Άντζελα

Δημοτική Σύμβουλος Νεάπολης-Συκεών