Μειώστε το μέγεθος του κειμένου Επαναφορά προεπιλεγμένου μεγέθους Αυξήστε το μέγεθος του κειμένου
Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019
Αρχική Σελίδα
Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
Αναζήτηση:  

Οι αποφάσεις του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης στο Διαδίκτυο

Υποβολή Αιτήματος - Παραπόνων

Πρόεδρος 2013 - 2014

προεδρος

Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης, για την διετία 2013 - 2014, εκλέχτηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θεσσαλονίκης   ΧΡΗΣΤΟΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

Με δικά του λόγια....

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1977 και μεγάλωσα στο κέντρο της πόλης. Ο πατέρας μου είναι ο Κωνσταντίνος, γιατρός που υπηρέτησε για 35 χρόνια στο ΤΑΠΟΤΕ και η μητέρα μου είναι η Λίλα, καθηγήτρια γαλλικών και διερμηνέας γερμανικών.
Πέρασα τα μαθητικά μου χρόνια στα σχολεία του πεζόδρομου της Ικτίνου και στα γήπεδα της ΧΑΝΘ. Αποφοίτησα από το Οικονομικό Τμήμα του ΑΠΘ. Συνέχισα τις σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου αποκτώντας μεταπτυχιακό τίτλο (MSc) στο «Σχεδιασμό, Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού». Μέρος των σπουδών μου ολοκληρώθηκε στο πανεπιστήμιο San Pablo της Μαδρίτης και στο Αμβούργο. Γνώστης της Αγγλικής, Γερμανικής και Ισπανικής γλώσσας.
Εργάζομαι ως υπάλληλος του Υπουργείου Πολιτισμού στον αρχαιολογικό χώρο «Μπέη Χαμαμί». Συνεργάζομαι με την Πολυτεχνική Σχολή του Α.Π.Θ. Η εργασιακή εμπειρία μου περιλαμβάνει συνεργασία με γραφείο οργάνωσης και διεξαγωγής συνεδρίων, διδασκαλία μάρκετινγκ σε δημόσιο ΙΕΚ και συνεργασία με λογιστικό γραφείο.
Το ενδιαφέρον μου για τα κοινά με ώθησε να ασχοληθώ με κάποια από τα σημαντικότερα προβλήματα της πόλης μας όπως η έλλειψη πρασίνου, το κυκλοφοριακό και η κατάληψη δημόσιων χώρων. Με πολιτική και κοινωνική συνείδηση συμμετέχω ενεργά σε ποικίλες δραστηριότητες της πόλης μας, με παρεμβάσεις στο δημοτικό συμβούλιο και δράσεις που αφορούν στην ανάδειξη χώρων πρασίνου, δενδροφυτεύσεις και διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Παράλληλα, μένοντας πιστός στις αρχές της ισότητας και της κοινωνικής αλληλεγγύης, έχω λάβει μέρος σε άτυπες ομάδες με υποστηρικτική δράση σε ομάδες πληθυσμού όπως άτομα με αναπηρία, άνεργοι και μετανάστες.

επιστροφή