Μειώστε το μέγεθος του κειμένου Επαναφορά προεπιλεγμένου μεγέθους Αυξήστε το μέγεθος του κειμένου
Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019
Αρχική Σελίδα
Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
Αναζήτηση:  

Οι αποφάσεις του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης στο Διαδίκτυο

Υποβολή Αιτήματος - Παραπόνων

Πρόεδρος 2014 - 2016

Πρόεδρος 2014 - 2016

Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης εκλέχθηκε για την περίοδο 2014 – 2016 ο Δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Αναστάσιος Τελίδης.

 

Ο ίδιος αναφέρει:

Γεννήθηκα το 1988 στην Τασκένδη (π. Σοβιετική Ένωση) από οικογένειες Ποντίων που προέρχονται από το Σοχούμι του Καυκάσου και την Τραπεζούντα. Από το 1990 κατοικώ στην Τούμπα. Ο πατέρας μου Σταύρος Τελίδης είναι οικοδόμος και έχω τρία αδέρφια την Σοφία (φιλόλογο), τον Παναγιώτη (αστυνομικό) και την Χριστίνα (το καμάρι μας, μαθήτρια).

Φοίτησα στο 4ο Γυμνάσιο Τούμπας και στο 18o Ενιαίο Λύκειο Θεσσαλονίκης, απόφοιτος του Τμήματος Χρηματοοικονομικής & Λογιστικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Μιλάω Αγγλικά και Γερμανικά. Σήμερα εργάζομαι στον λογιστικό κλάδο. Συμμετείχα στην 11η Σύνοδο της Βουλής των Εφήβων (Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων) με θέμα συμμετοχής: ”Εφαρμογή της συμμετοχικής Δημοκρατίας σε τοπικό και ενδοσχολικό επίπεδο. Πρόεδρος Μαθητικού Συμβουλίου 4ου Γυμνασίου Τούμπας και 18ου Λυκείου Θεσ/νίκης.

Διετέλεσα αθλητής της ομάδας στίβου (σφαίρα) »Αλέξανδρος Ξηροκρήνης» στα μαθητικά μου χρόνια

Το 2010 σε ηλικία 22 ετών εκλέχθηκα ο νεότερος Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης. Την περίοδο αυτή διετέλεσα υπεύθυνος λειτουργίας των Κέντρων Φροντίδας Οικογένειας (ΚΕΦΟ) στην Τούμπα και την Ξηροκρήνη, εντεταλμένος σύμβουλος σε ζητήματα μεταναστευτικής πολιτικής και πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Τριανδρίας. Παράλληλα ήμουν μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, της διοίκησης του Κέντρου Μουσικής και Χορού και πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης ως εκπρόσωπος του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στις εκλογές του 2014 επανεκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος και με απόφαση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης ορίστηκα Εντεταλμένος Σύμβουλος για Δράσεις Παιδείας στην Θεσσαλονίκη.

  • Μέλος ΜΚΟ Κάθε Μέρα Πολίτης
  • Συντονιστής Εθελοντών Διαδικτύου Θεσσαλονίκης (2006-2010)

Πρόεδρος 2013 - 2014

προεδρος

Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης, για την διετία 2013 - 2014, εκλέχτηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θεσσαλονίκης   ΧΡΗΣΤΟΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

Με δικά του λόγια....

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1977 και μεγάλωσα στο κέντρο της πόλης. Ο πατέρας μου είναι ο Κωνσταντίνος, γιατρός που υπηρέτησε για 35 χρόνια στο ΤΑΠΟΤΕ και η μητέρα μου είναι η Λίλα, καθηγήτρια γαλλικών και διερμηνέας γερμανικών.
Πέρασα τα μαθητικά μου χρόνια στα σχολεία του πεζόδρομου της Ικτίνου και στα γήπεδα της ΧΑΝΘ. Αποφοίτησα από το Οικονομικό Τμήμα του ΑΠΘ. Συνέχισα τις σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου αποκτώντας μεταπτυχιακό τίτλο (MSc) στο «Σχεδιασμό, Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού». Μέρος των σπουδών μου ολοκληρώθηκε στο πανεπιστήμιο San Pablo της Μαδρίτης και στο Αμβούργο. Γνώστης της Αγγλικής, Γερμανικής και Ισπανικής γλώσσας.
Εργάζομαι ως υπάλληλος του Υπουργείου Πολιτισμού στον αρχαιολογικό χώρο «Μπέη Χαμαμί». Συνεργάζομαι με την Πολυτεχνική Σχολή του Α.Π.Θ. Η εργασιακή εμπειρία μου περιλαμβάνει συνεργασία με γραφείο οργάνωσης και διεξαγωγής συνεδρίων, διδασκαλία μάρκετινγκ σε δημόσιο ΙΕΚ και συνεργασία με λογιστικό γραφείο.
Το ενδιαφέρον μου για τα κοινά με ώθησε να ασχοληθώ με κάποια από τα σημαντικότερα προβλήματα της πόλης μας όπως η έλλειψη πρασίνου, το κυκλοφοριακό και η κατάληψη δημόσιων χώρων. Με πολιτική και κοινωνική συνείδηση συμμετέχω ενεργά σε ποικίλες δραστηριότητες της πόλης μας, με παρεμβάσεις στο δημοτικό συμβούλιο και δράσεις που αφορούν στην ανάδειξη χώρων πρασίνου, δενδροφυτεύσεις και διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Παράλληλα, μένοντας πιστός στις αρχές της ισότητας και της κοινωνικής αλληλεγγύης, έχω λάβει μέρος σε άτυπες ομάδες με υποστηρικτική δράση σε ομάδες πληθυσμού όπως άτομα με αναπηρία, άνεργοι και μετανάστες.

Πρόεδρος 2011 - 2012

Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης για την διετία 2011 - 2012 έχει εκλεγεί η Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Νεάπολης - Συκεών  ΙΣΑΑΚΙΔΗ ΑΝΤΖΕΛΑ